Annonser från BloggPartner

Dagens diss går till....

Mig själv! Sen en tid tillbaka har jag dissat vanliga svenska svensson namn på hästar , men kom nyss på mig själv, Varför? Om någon tycket att olle svensson är ett fint namn på en häst ska väl han/hon få döpa eller kalla sin häst för det!
Men av  någon anledning har jag inte tyckt om vanliga namn på hästar eller djur överhuvudtaget, Nu är det lite skillnad från namn till namn, vår hund heter Sammie som jag tycker är fint men jag skulle  aldrig döpa henne till typ, maja, tilda, kajsa, ja ni fattar! Usch haha tycker alltid synd om djuret när de får såna tråkiga namn, men liksom, hur larvligt är nu inte det? x) jag har ju ingenting med att göra vad nån annan döper sitt djur till ;)

Dock något som jag tycker är lite lustig är de , främst, trav och galopp, som döper sina hästar till något som har med pengar att göra, det tycker jag är en lite annan femma, då tycker jag att de mest handlar om pengar och hur mycket hästen springer in, diss till det med! Och klart man hade reagerat om man döpt sin häst till typ big mac eller något men egentligen är det ju ingen big deal?!

Så dissen går till mig själv för att jag tycker såhär haha!! Men jag gillar engelska namn! 

vad tycker ni om det? och vad heter er häst? :p


Kommentarer
Postat av: Moa Jonsson

Sv; Haha, det var väl så! ;)

2012-04-29 @ 19:23:57
URL: http://moajonsson.blogg.se/
Postat av: M_N Melinda - vinn ett pärlpannband!

haha, jag får nog hålla med dig. Bra, lite udda namn är roliga. Min pålle heter Veleda, och det passar henne perfekt. Dock blir vi ofta kallade för Velinda eller Meleda, haha, en fin blandning av våra namn :)

2012-04-29 @ 19:49:13
URL: http://munderstreckn.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv: jag kan tyvärr inte svara på vad Bull äter men det kan säkert becka göra senare. Därmemot kan jag säga vad Flechen äter om det skulle hjälpa dig. Han äter 12Kg hösilage om dagen uppdelat på fyra olika fodringar. Sedan äter han 1,5 kg havre per dag. Uppdelat i tre olika fodringar. Plus lite mineraler, 50g om dagen. Mer än så behövs inte och han fungerar alldeles utmärkt på detta tack vare att vi har så näringsrikt och kanon hösilage :)

2012-05-01 @ 19:27:51
URL: http://dailyhorses.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Sv: Bull äter 8 kg hö, ca 1 liter müsli och 2 nävar betfor per dag! :)

2012-05-01 @ 19:34:25
URL: http://dailyhorses.blogg.se/
Postat av: My

Nu gör jag en "favorit i repris" fast på ett annolunda sätt! Var med du oxå och sprid din blogg vidare! Här hittar du "Länk bytet":



http://ourworldtogether.blogg.se/2012/may/skicka-dit-bidrag-lankbyte.html#comment



Kram M

2012-05-01 @ 20:38:58
URL: http://ourworldtogether.blogg.se/
Postat av: Sofie

Haha mina hästar har "vanliga" svensson-namn ;) Gunvald och Veronica ;) Fast Veronica har stuterinamnet framför iallafall :) Tur att jag har min lilla Aska iallafall, annars skulle man väl tro att det är jag som döper mina hästar ;)

2012-05-02 @ 17:05:08
URL: http://gondich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0