Annonser från BloggPartner

Crazy horse

Vilken dag! Usch så trött jag är i ryggen nu haha! Började som vanligt med den svarta som jag aldrig kommer ihåg vad han heter, menmen, gjorde ve honom och gjorde han fin sen blev han riden och jag borstade Kyrra.

När dom 2 var färdiga så hämtade jag in en söt liten frieser , jättegullig verkligen!  När jonathan kom in med kyrra igen så toghan över frisern och jag tog henne istället , torkade av henne och la på täcket, sen fick hon komma upp i sitt stall igen, sen bytade jag täcke på den svarte och då kom Kittels häst in som jag skulle göra ved, jag säger bara det, That horse is out of his mind! Stå still visste han inte vad det betyder, åfort jag rörde honom med borsten for han i  taket och han reste sig en gång. Jag blev glad när klockan blev halv 4 och pappa kom haha. Tur att hästen är fin!

Imorgon ska jag dit vid 12 och hem vid halv 3.


Kittels galna häst

Kommentarer
Postat av: Cornelia {Foto, häst, vardag]

Halloj! Hoppas du haft en bra tisdag än så länge och får en fortsatt bra tisdag! :D

2012-02-21 @ 16:22:28
URL: http://kindofscofield.blogg.se/
Postat av: JNoz ridsport

skit snygg häst :)

2012-02-21 @ 18:29:18
URL: http://JNoz.blogspot.com
Postat av: Hanna & Rebecka

Nu är veckans blogg avgjord, så gå in och kolla här: http://dailyhorses.blogg.se/2012/february/veckans-blogg-v-7.html om det var du som vann! Var gärna med i nästa veckans blogg också genom att kommentera det inlägget. Ha en bra dag!

2012-02-22 @ 10:36:05
URL: http://dailyhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0