Annonser från BloggPartner

Träningstips

Ännu en hoppövning!
Taget från Hippson!

Banan:
Bygg ett koppelräck och en oxer på diagonalerna , bild kommer, med minst 25 meter emellan. Hindren ska gå att hoppa i båda riktningarna. Bygg ett koppelräck på medellinjen mittemellan de två diagonalhindren

Värm upp med åttvolter, sidvärtsrörelser och ”bogen in”, lägg in böjda spår i galopparbetet och kolla av att de fungerar utan hinder.
1. Hoppa hindret som står på medellinjen på en stor volt.

2. Hoppa medellinjehindret i en stor åtta, då kan du hoppa det lite snett. Det är bra eftersom sneda anridningar kommer tillbaka i övningen senare.

3. Hoppa diagonalhindren. Konen i hörnet ska rundas för att man ska komma ut i bågen mellan hindren. Hoppa ett diagonalhinder, lägg en volt runt medellinjehindret, då jobbar du lite extra med att få hästen runt innerskänkeln, hoppa sedan det andra diagonalhindret. Gör om i andra varvet.

4. Hoppa diagonalhindren på bågen utan att lägga volt runt medellinjehindret. Rid en fin båge med rytm i galoppen, hästen ska forma sig runt innerskänkeln.

5.
Hoppa diagonalhindret lite diagonalt för att komma nära medellinjehindret - och fortsätt till det andra diagonalhindret. Det blir en svag båge. Gå inte ut i hörnet utan rid en rakare väg. Gör likadant åt andra hållet.






Kommentarer
Postat av: Moa Jonsson

sv; Tack! :D <3

2012-02-28 @ 17:51:22
URL: http://moajonsson.blogg.se/
Postat av: Catohelena

I misspelled my email address on my last mail to you. Anyways, keep the site up!

2012-06-18 @ 11:08:41
URL: http://catohelena.blogsmile.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0