Annonser från BloggPartner

Dagens hiss

Det var länge sen jag gjorde en dagens hiss här på bloggen så idag får det bli en!
Det är 2 härliga individer som jag hissar idag! De får en alltid på gott humör, de behöver inte göra någonting eller säga någonting, det räcker att man ser dom så blir man genast mycket gladare!
 
Dessa 2 godningar är inga mindre än Pilgrim och Ronja! De är två helt underbara hästar , så lika men samtidigt så himla olika!
 
Pilgrim, han är ju speciell hela han! Dagens efter han föddes fick jag lov att träffa honom för första gången , och sedan dess har jag träffat honom minst 1 gång i veckan! Han är en 2 årig busunge med mycket liv i kroppen. Han är otroligt charmig och man vet aldrig vad han hittar på härnäst! En gullunge!
 
Ronja, haha ja vad ska man säga, så fort hon ser en så börjar hon gnägga och hon är så mysig,  man hinner knappt komma in i hagen innan hon står med huvudet i magen och myser med en! :)
Det är verkligen svårt att lämna henne när man ska hem, dels för att hon följer efter en och dels för att hon är så förbannat söt!! Man vill ju inte gå!
 
Ett plus är att de är himla roliga att fotografera! ;)
 

Kommentarer
Postat av: Tova & Lina ♥

Sugen på ett nytt schabrak? Eller kanske ett tagelarmband? Just nu så pågår två bloggtävlingar på vår blogg, en där man kan vinna ett supersnyggt schabrak från HV Polo och en där man kan vinna ett tagelarmband med tagel från sin egna häst + en berlock med sin hästs namn ingraverat.

Det tar bara några minuter att anmäla sig till bloggtävlingarna och ha chansen att vinna detta - självklart är det helt gratis!
Här hittar du tävlingen om schabraket: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/june/vinn-ett-schabrak-fran-hv-polo.html#comment.

Här hittar du tävlingen om armbandet: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/june/vinn-ett-tagelarmband-berlock.html#comment.

Kram! :D

2012-06-29 @ 13:12:28
URL: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0