Annonser från BloggPartner

Passa på!

Nu är det dax med en



Den avslutas när jag känner att det är tillräckligt med frågor!


Kommentarer
Postat av: Annsofie

Kan du lägga upp en video när du hoppar ?

Elr när du gör tex den där övningen du skrev om här ovanför inlägget om frågestunden, när det är koner man galopperar , travar och skrittar i en cirkel? Vore roligt! Thankkeee

Svar: Det blev lite för få frågor för att jag skulle ta upp alla i ett inlägg så du får svar såhär :) Ärligt talat har jag ingen film när jag hoppar, tragiskt nog! :( Jag har endast en markarbetsfilm ! Den ska finnas bland videos i menyn! Dock är jag inte så nöjd, eller ja, när jag red hade jag en bra känsla menjag tycker inte att det ger mig rättvisa på hur jag rider så det ser katastrofalt dåligt ut haha! Men du får gärna ta dig en kik ändå, men somsagt den ger mig inte rättvisa!
Rebecca

2012-06-18 @ 21:28:31
URL: http://annsofielinderoth.devote.se
Postat av: matilda

varför började du blogga?
favorit blogg?
har du gjort designen själv eller har någon annan fixat den?
bästa med hästarna?
vad gör du när du inte är i stallet?
favorit band?

Svar: Då det blev lite för få frågot för att jag skulle ta upp alla i ett inlägg så får du svar såhär!1. Jag kände att när jag skulle börja gymnasiet i höstas , hästhållning, så ville jag dela med mig av det jag lärde både ridning ch teoretiskt! Samt en kul grej!
2. Måste nog säga dressyrmupparna!
3. Nej, det är Linn Strelin som fått äran att göra min design, jag är jättenöjd! Dock så den bytas ut!!
4. Allt? ;) Jag älskar allt som har med hästar att göra, eller ja, sjukdomar och skador är väl inte så kul, men bortsett från det, att ha chansen att få känna ett så stort och kraftfullt djur och samarbeta med det är underbart! Man har motgångar och medgångar och man lär sig otroligt mycket! De är underbara!
5. Hmm, slöar vid datorn, (tyvärr) ute en del med min fina hund, det har inte blivit så mycket nu när man inte gått i skoan på 1 år!
6. Hmm Von Benzo gillar jag skarpt, har annars ingen sånt riktigt favoritband! :)
Rebecca

2012-06-19 @ 19:16:24
URL: http://skogsrusset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0