Annonser från BloggPartner

bett i kataloger

Någonting som jag tänkt på den senaste tiden är att hur ofta man ser hästar med bett i kataloger som är alldeles förstora! Tycker inte att det ger ett seriöst intryck och det ser lite B ut!

Ett stort företag som Hööks ex borde vara tillräckligt proffsiga att de ha bett som passar till fotograferingar. Även Dy'on har förstora på endel bilder.
Det är otroligt viktigt att man har ett rättanpassat bett till hästen och även om det bara är till en fotografering så ska de se proffsigt ut och visa att företaget besitter en viss kunskap, men det tycker inte jag att de gör när utrustningen är felanpassad!

Här är några exempel!









På ett bett som är rätt anpassat ska bettet inte synas utanför munnen. För att veta om om bettet är förstort så kan man dra det lite till ena sidan och se hur mycket som är utanför och räkna utifrån det eller dra i båda sidorna och se hur mycket som sticker ut på var sida, ex om bettet sticker ut en halv cm på var sida så är bettet en cm förstort :)

Vad tycker du om detta?

Kommentarer
Postat av: FIA - TEAM EQUIPE

Har också tänkt på det där, helt galet. I annonsen tycker man ändå att de ska vara "förebilder" och använda hjälm osv, och inte minst ha anpassad utrustning!



// FIA

www.teamequipe.blogg.se

2012-05-15 @ 21:05:24
URL: http://teamequipe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0