Annonser från BloggPartner

Hästarnas mardröm

Ville tipsa er om en artikel i Fridas nya nummer! Den handlar nämligen om hur turister utnyttjar häst och hur de far illa för att folk är fattiga och bekväma.

Det är faktiskt riktigt hemskt att tänka på hur de faktiskt är! Här hemma gnäller vi om utrustning på typ travare ( bl.a jag)
Medans de flesta är helt blinda över hur det är tvärs över stilla havet!

Små klena hästar som drar vagn med 4 VUXNA män och deras packning i hemsk värme och i stortsett utan vatten och ingen vila! Det är fruktansvärt!

Nog för att det är hemskt hur många hästar behandlas här i europa och usa, och vi är ändå "rika" och har förutsättningar till att ge hästarna ett värdigt liv, sen att det finns idioter som inte bryr sig är en annan sak!

Men där nere har de inga förutsättningar alls, hästarna sliter sig till döds..! Vi EU länder hade kunnat bidra med så mycket för att ge folket där ett bättre och mindre fattigt liv men istället väljer vi att lägga pengar på att göra vapen åt varandra?!

Jag vet faktiskt inte hur Jag ska kunna bidra med någonting till att dessa hästar ska få ett bättre liv, jag har ingen aning!

Här kommer några urklipp från artikeln!


Kommentarer
Postat av: Tova

Fy vad fruktansvärt! Det är så sorgligt att det går till på detta vis..

2012-05-29 @ 02:04:05
URL: http://tssb.blogg.se/
Postat av: Evelinn Bladström

Läskigt...

2012-06-02 @ 15:37:55
URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se/
Postat av: Jenni Bloom - Team LB

usch, det är hemskt!

2012-06-04 @ 15:11:27
URL: http://teamlabom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0