Annonser från BloggPartner

Här händer det saker

ja så skulle man väl kunna beskriva min tillvaro (?) haha! Imorgon ska min kära mor ringa på 4 hästar tror jag att det var! En fin boxplats är fixad! Måste erkänna att det är lite läskigt att leta häst på riktigt! Och nej, jag har inte skrivit det här innan men ja så är det :) Förhoppningsvis kommer det en bloggkompis till mig om inte allt för lång tid!
 
Att kunna skaffa en häst har varit min dröm så länge jag kan minnas.  Innan har det varit en dröm som " kanske kan hända nån gång i livet" men nu när man är vid den tidpunkten där det faktiskt händer någonting så är det lite, ja inte skrämmande, men man ställer sig frågorna som, klarar jag av det?  är jag tillräckligt duktig, har jag råd? Även fast jag redan har svaren på frågorna så tvivlar jag på mig själv! Jag tänker för mycket! När jag är i stallet i vanliga fall så vet jag vad jag klarar av! Jag besitter mycket kunskap fast att jag inte kan erkänna det för mig själv!
 
Jag var och är osäker på om jag vill publicera detta inlägget, men why not? jag kan jju ta bort det om jag känner för det!  Right?! Nä nu ska jag sova och drömma om fina hästar! Drömma om att det en dag kan vara jag som galopperar på den stora gräsåkern utanför huset en fin sommardag på min fantastiska häst!
 
Godnatt
 

Kommentarer
Postat av: Sofia - Ponnysanning

Hej! Såg din kommentar på bloggen. Kontakta mig på Facebook "Sofia Anderberg" alternativt min mail "[email protected]"

Kram Sofia

2013-01-05 @ 23:19:49
URL: http://ponnysanning.se
Postat av: Kajsa

Nu har vi DAGENS BLOGG på våran blogg, gå in o anmäl dig!:D

2013-01-05 @ 23:29:52
URL: http://kajsaochtuvas.blogg.se
Postat av: Linn Ingvarsson

Svar: Det är ju att föredra med ett led mellan hagarna så att de inte slår med frambenen vid trådarna och fastnar.

Det får man nog avgöra utifrån hur just de hästarna är i temperamentet och med andra hästar. Vi har gjort båda delarna beroende på vilka hästar det gäller (:

2013-01-07 @ 16:48:22
URL: http://dressyrmupparna.se
Postat av: Wilma & Emma

Sjukt fin blogg! Kika mer än gärna in på våran! :)

2013-01-07 @ 17:53:52
URL: http://ziro.blogg.se
Postat av: Lokbrá frá Hárlaugsstödum

Det vore helt underbart om du ville kika in min video på min nya foderhäst och kanske lämna en liten kommentar om vad du tycker :D Finns högst upp i min blogg :D KRAM!

2013-01-07 @ 19:33:33
URL: http://lokbra.blogg.se
Postat av: Mercedes

vilken otroligt fin blogg du har! bloglovinbyte?
kram :)

2013-01-12 @ 18:37:27
URL: http://photobelle.blogg.se
Postat av: Mikael

Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael

2013-01-22 @ 18:29:51
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Linn

Fin blogg! :D

Svar: Tack:)
Rebecca

2013-02-11 @ 08:59:54
URL: http://linnhagstedt.se
Postat av: Elin

Vad kul att få en häst, det kommer säkert gå superbra!:D Man lär ju sig hela tiden, så det är nog inget att oroa sig för!:)

Svar: Ja, jag hoppas det :) Precis!! :)
Rebecca

2013-02-16 @ 18:18:31
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0